Slide 1
Natuurvrienden Susteren
Slide 2
Heemkundevereniging Susteren

Wandeling door Maastricht 24 en 25 maart

Wandeling door het oude centrum van Maastricht
Wij hebben ons bestuurslid Chrit Peeters bereid gevonden om een rondwandeling door Maastricht te organiseren. Hij zal ons gidsen langs diverse mooie en oude plekken van de Limburgse hoofdstad.  Hij geeft ons twee dagen de mogelijkheid om onder zijn begeleiding Maastricht op een bijzondere wijze te ontdekken.
We zullen met eigen vervoer gaan. Mensen die geen eigen vervoer hebben of liever met iemand anders meerijden (terrasje), kunnen met anderen meerijden. We vertrekken vanaf het Raadhuisplein om 13:00 uur.

Chrit stelt zich twee dagen beschikbaar en zal zowel op zaterdag als op zondag gidsen door het antieke Maastricht.  Zaterdag 25 maart  en  Zondag   26 maart
Vertrek om 13:00 uur vanaf het Raadhuisplein.
Vandaar via A2 naar Maastricht, alwaar we de eerste afslag (52) nemen.
Volg P+R Noord! Op de parkeerplaats (gratis) bijeenkomen bij buskaartautomaat, achteraan links.  Met de bus tot over de Maas; eerste halte uitstappen.

Dan begint de rondleiding van ongeveer anderhalf uur, waarna we pauzeren op het terras bij Blend 7 op de Looierstraat. Daarna gaan we verder en zullen bij de  Gouverneur op de Boschstraat nog iets eten of drinken. Vanaf hier  gaan we terug naar P+R Noord. Bushalte tegenover  de  Gouverneur.

Kosten:
Iemand die mee reist, voor chauffeur   €5,00
Busreis: groepskaart 4 personen € 6,00
Kosten terras.
Alle kosten zelf of onderling regelen.

Inschrijven 
Aanmelden vóór 22 maart bij het secretariaat:
j.l.m.w.vande.winkel@home.nl 
046 449 2204

Tevens aangeven of u met iemand wilt meerijden!
Maximaal per rondleiding: 15 personen.